Кросовер Nissan Magnite отримав нову версію з потужнішим мотором

Час читання: < 1 хв.
0
Кросовер Nissan Magnite отримав нову версію з потужнішим мотором

На індійському ринку дебютував кросовер Nissan Magnite 2024 в новій версії Geza Special Edition. Вартість автомобіля стартує з позначки 1,06 млн рублів в еквіваленті за поточним курсом. Основними конкурентами новинки на місцевому ринку стануть Kia Sonet , Toyota Taisor, Mahindra XUV 3XO та Tata Nexon. Спеціальне видання оснащується лише 1,0-літровим турбобензиновим мотором та варіатором.

Японська модель у новому виконанні оснащується інформаційно-розважальним комплексом з 9-дюймовим сенсорним дисплеєм, що підтримує бездротове підключення Apple CarPlay та Android Auto, аудіосистемою преміум-класу JBL, камерою заднього виду, внутрішнім освітленням, яким можна керувати за допомогою програми, а також емблемами спецверсії. Крісла автомобіля мають бежеву оббивку.

На індійському ринку дебютував кросовер Nissan Magnite 2024 в новій версії Geza Special Edition. Вартість автомобіля стартує з позначки 1,06 млн рублів в еквіваленті за поточним курсом.

Під капотом кросовера встановлений 1,0-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом. Він генерує 100 л. потужності при 152 Н*м моменту, що крутить. У тандемі з агрегатом працює варіаторна КПП. У звичайному виконанні кросовера Nissan також пропонує цей мотор із 5-ступінчастою механічною трансмісією, яка збільшує рівень тяги до 160 Н*м. Також до лінійки стандартного паркетника входить 72-сильний бензиновий двигун об’ємом 1,0 літр, який може поєднуватись як з «механікою» на п’ять швидкостей, так і 5-діапазонною автоматичною КПП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!