Новий Mercedes GLE обійде своїх конкурентів у технологіях

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Mercedes GLE обійде своїх конкурентів у технологіях

Новий Mercedes-Benz GLE 2026 знову потрапив в об’єктиви фотографів під час тестів у Німеччині. Розкішний сімейний позашляховик продовжує обкатку навколо штаб-квартири марки, перевіряючи свої нові двигуни стандарту Euro 7 та вдосконалені системи допомоги водієві.

Деталі зовнішності нового позашляховика поки що важко розглянути, оскільки цього разу німецька марка використала щільний камуфляж, що повністю приховує передню частину автомобіля. Проте, навіть під камуфляжем помітні деякі зміни. Дзеркала заднього виду тепер нагадують оновлений Mercedes EQS із чорною смугою на корпусі, що приховує край вбудованого покажчика повороту. Там також встановлені камери для панорамного огляду, які працюють разом із новими помічниками водіння. Задня частина поки що залишається без змін, але в найближчі місяці вона буде замаскована, щоб приховати новий дизайн ліхтарів.

Основні зміни торкнуться передньої частини автомобіля. Всередині Mercedes GLE 2026 року також очікуються значні оновлення, включаючи нову панель приладів з вертикальним екраном, який буде простягатися по всій ширині салону. Ця система, названа MBUX Superscreen, обіцяє вражаючі технологічні можливості, забезпечуючи максимальний комфорт, безпеку та підключення. Новий Mercedes GLE збереже свою бічну лінію, але отримає оновлені двигуни з акцентом на гібридні та електричні версії. Ці моделі надійдуть у продаж у першій половині 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!