У Києві помічено маловідому «експериментальну» Toyota

Час читання: 2 хв.
0
У Києві помічено маловідому

У столиці України помічено незвичайний хетчбек. Йдеться про Toyota WiLL Cypha. Ця модель є раритетною як для українського ринку, так і європейського.

У Києві помічено маловідому "експериментальну" Toyota

Автомобіль був спроектований у рамках експериментального проекту, запущеного японськими корпораціями Toyota, Asahi та Panasonic. У 1999-2004 роках бренд WiLL використовувався для випуску різної продукції, орієнтованої на молодіжну аудиторію. Придбати її можна було лише у Японії у спеціалізованих магазинах чи через глобальну мережу.

Toyota WiLL Cypha вироблялася у 2002-2005 роках. Хетчбек B-класу отримав незвичайний дизайн із вираженими крилами та оригінальними вертикальними фарами.

У Києві помічено маловідому "експериментальну" Toyota

Центральна консоль у салоні автомобіля кругла. У центрі розташовується цифрова приладова панель. Toyota WiLL Cypha випускалася лише у праворульній версії, оскільки вона продавалася лише на японському авторинку.

У Києві помічено маловідому "експериментальну" Toyota

За основу під час проектування хетчбека конструктори японської корпорації взяли перше покоління Toyota Yaris. Він запозичив у цієї моделі не тільки платформу, а й 1,3- та 1,5-літрові силові установки потужністю 86 і 110 к. с. Усі модифікації автомобіля мають 4-ступінчасту АКПП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!