Оновлений Kia Rio помічений на зимових тестах в Швеції

0
1032
Оновлений Kia Rio помічений на зимових тестах в Швеції

Компанія KIA готує до прем’єри оновлений Rio четвертого покоління, напередодні майбутню новинку «зловили» під час зимових тестів в сніговій Швеції. Свіжі шпигунські фотографії рестайлінгового хетчбека опублікував портал Motor1.com.

Нагадаємо, актуальне покоління Rio дебютувало в жовтні 2016 року у автосалоні в Парижі, а це значить, що корейському «бюджетникові» вже 3,5 року. Як і минулого разу, коли автомобіль помітили на випробуваннях в Ріо-де-Жанейро, кузов тестового Rio як і раніше закритий темною маскувальною плівкою, що приховує всі об’єкти майбутнього рестайлінгу.

Втім, серйозних змін на цей раз все одно не очікується. Модель отримає перероблену решітку радіатора в пізнаваному стилі «посмішки тигра» і переглянутий дизайн головної оптики і задніх ліхтарів, які за замовчуванням будуть світлодіодними.

Салон хетчбека поки засекречений, але якихось радикальних змін там чекати також не варто. На думку наших зарубіжних колег, Rio отримає цифрову «приборку» (в топової комплектації замінить аналогову) і сучасний мультимедійний комплекс з сенсорним дисплеєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!