Новий електрокроссовер Hyundai показали на офіційних фото

0
389

Представлені перші фото Hyundai Kona Electric +2021 модельного року. Електромобіль Хюндай пройшов плановий фейсліфтінг і через кілька місяців надійде в продаж.

Як і бензинова версія моделі, Hyundai Kona Electric отримав повністю нову передню частину і змінену диодную оптику. Втім, дизайн у електрокара дещо іншою. Кросовер Хюндай в анфас виглядає більш гармонійно і підріс на 40 мм. в довжину.

У салоні з’явилися 10,25-дюймова віртуальна приборка і новий тачскрін такого ж розміру. Також у всіх Hyundai Kona Electric тепер є комплекс безпеки Hyundai SmartSense: адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, контролю розмітки і сліпих зон, розпізнавання втоми водія і дорожніх знаків. Крім того, авто сигналізує про забутий пасажира на задньому сидінні.

Як і раніше, електромобіль Хюндай Кона запропонований в двох версіях – на 136 і 204 к. с. Більш потужний варіант розганяється до сотні за 7,9 с. і розвиває 167 км / г.

У 136-сильної модифікації встановлена ​​батарея ємністю 39,2 кВт ∙ год і запас ходу дорівнює 305 км. У більш потужної версії варто батарея на 64 кВт ∙ год і можна проїхати до 484 км без підзарядки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!