Роби вантажоперевезення правильно!

0
111

Що найважливіше під час здійснення вантажоперевезень? Не швидкість, не брендовані автомобілі, не оперативний відгук менеджера.

Послуги перевезення повинні забезпечувати надійність, до якої входять:

– якісний, зручний у використанні та розумінні сайт;

– наявність чинної державної ліцензії на надання послуг (inka-trans.ua працює офіційно);

– робота з урахуванням укладеного договору, де чітко прописано, яких умовах здійснюються транспортні послуги з перевезення вантажів;

– співробітники, які є не випадковими людьми, а занесені до штату та працюють на одному місці досить довгий час;

– страхування вантажу, особливо коли передбачається міжміська чи міжнародна доставка;

– досвід, що підтверджується відгуками задоволених клієнтів.

Чим займається транспортна компанія

• Транспортування квартирного, дачного майна.

• Послуги перевезення для офісів.

• Вивіз сміття після будівельно-ремонтних робіт.

Найчастіше переїжджають фізичні особи, змінюючи місце проживання, перебираючись на літній сезон за місто. В останні роки керівництво компаній приділяє увагу аутсорсингу, внаслідок чого чисельність персоналу вдається скоротити. Це дозволяє оптимізувати щомісячні витрати на оренду офісів, переїхавши до нового, компактного приміщення.

Доставка перевезення: ціни на послугу

Вартість транспортування визначається:

– рівнем надання послуги;

– видом (проста або мувінг);

– терміновістю виконання;

– добовим режимом (у світлий або темний час);

– популярністю фірми.

Кожен автомобіль оснащений засобами фіксації, що дозволяють важким предметам залишатися в стаціонарному положенні при будь-якому дорожньому покритті та маневрах водія.

Замовникам надають невеликі фургони місткістю до 2т та великі автомобілі, здатні перевезти 5-20 т.

Як часто потрібні транспортні послуги з доставки вантажів

Компанія, яка на ринку хоча б кілька років, щодня отримує такі замовлення. Особливо затребуваними є ті, хто виконує вузькоспеціалізовані послуги (наприклад, перевезення вантажів з відповідними термовологими умовами, доставка великих негабаритів) або ціни трохи нижчі, ніж у конкурентів.

Ті, хто професійно та відповідально працює у цьому напрямі років 8-10, добре забезпечені замовленнями і навіть віддають їх за відсоток іншим компаніям.

Вантажники

Вартість послуги визначається ціною доставки та кількістю годин, які витратять на роботу вантажники. Тариф складає 200 грн./2 години плюс піша доставка на кожен поверх у розмірі 5 грн. (при неможливості скористатися ліфтом). Якщо необхідно вантажити та заносити будматеріали, послуга перевезення обійдеться у 120 грн./год.

Коли транспортуються надто важкі позиції, вивантаження здійснюється на землю спеціальною технікою. Для предметів, що потребують дбайливої ​​доставки, застосовують пакувальну плівку перед укладанням в коробки і обов’язковою позначкою про обережне поводження.

Порядок оформлення заявки

Щоб отримати транспортні послуги з перевезення вантажів, треба взяти контакти компанії в інтернеті та зателефонувати. Найшвидший спосіб – це заповнення онлайн-замовлення на сайті. Зворотний дзвінок диспетчера допоможе з’ясувати всі нюанси, вибрати відповідний автомобіль та призначити дату прибуття бригади вантажників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!