Вражаючий тюнінг: В мережі показали Lamborghini Huracan на 1200 к.с. (відео)

Хлопці з норвезького ательє Zyrus Engineering представили 1200-сильну версію Lamborghini Huracan Super Trofeo. Машина вийшла дуже швидкою і блогер отримав можливість керувати нею на гоночному треку.

0
3048

В рамках свого недавнього відеоролика, зарубіжний блогер, який відомий під ніком Shmee150, представив нам незвичайний суперкар Lamborghini, який був створений ательє Zyrus Engineering. Норвезька компанія вирішила взяти для свого чергового проекту італійський суперкар Lamborghini Huracan у виконанні Super Trofeo, який призначений для гонок. Мабуть, не варто пояснювати, що це дуже потужний автомобіль, але по всій видимості його продуктивності було недостатньо для майстрів тюнінгу, адже вони вирішили «вичавити все до останньої краплі» з стандартної силової установки. 

Отже, після закінчення всіх робіт над автомобілем, який отримав назву Zyrus LP1200, новинка може похвалитися потужністю в 1200 кінських сил.

Для країни, яка відома своєю любов’ю до електромобілів, а також сильної турботою про охорону навколишнього середовища, існує автомобільний фестиваль Гейтбіль. Цей яскравий захід, в рамках якого демонструються найпотужніші автомобілі. Zyrus LP1200 був зроблений саме для участі в цьому шоу, і з його 1200 кінських сил, які тепер з легкістю видає 5,2-літровий двигун V10 з подвійним турбонаддувом, цей автомобіль стає королем цього фестивалю.

По суті, в цілому в Zyrus LP1200 додано більш ніж 500 нових компонентів. Співвідношення кінських сил і ваги становить 1: 1 (1200 к.с., 1200 кг), а карбоновий широкофюзеляжний комплект з величезним заднім спойлером створює величезну притискну силу і робить машину довшою і ширшою, ніж стандартний гоночний Huracan Super Trofeo. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!