П’ять кращих тракторів, які українці зробили з автомобілів

0
2245

Українці дуже талановиті. Це факт. Вони навіть можуть переробити автомобіль в трактор, що, погодьтеся, не дуже просте завдання. Пропонуємо вашій увазі 5 унікальних тракторів, які українці зробили з автомобілів.

1. “Дніпро-Запоріжець”


Житель Глухова зробив трактор КВ-08 на базі “Запоріжця” ЗАЗ-968. Він отримав двигун МТ-10 від мотоцикла “Дніпро”. Потужність такого агрегату складає 36 л. с. Двигун працює разом з коробкою передач від мотоцикла і від “Запоріжця”. Циліндри двигунів охолоджуються за допомогою електровентиляторів.

Треба визнати, що вийшов дуже симпатичний, акуратний міні-трактор.

2. Мото-ЗАЗ-2

Ще один трактор на базі “Запоріжця” і з двигуном від мотоцикла “Дніпро” зробили в Хмельницькому. Правда, на двигун встановили карбюратори від скутера Honda Dio. І у нього немає електровентиляторів. Дизайн непоганий, але на наш погляд його потрібно трохи доопрацювати.

3. Трактор з “Запоріжця”, “Оки” і ГАЗ-69

В Одеській області умільці зробили трактор, в якому використовуються компоненти відразу трьох автомобілів. Задній міст запозичили у ГАЗ-69, двигун – у малолітражки «Ока», а колеса і повітряний фільтр – у «Запоріжця».

Цей трактор має мінімальну робочу швидкість в 2,5 км / год, а максимальну швидкість-45 км / год.

4. Трактор-баггі

У Золотоноші зробили трактор-баггі з компонентів від Ford Mondeo. Зокрема, цей автомобіль поділився з трактором 1,8 л дизельним двигуном і механічною коробкою передач. Привід – повний. Діапазон швидкості від 1 до 60 км/год.

Зверніть увагу, що тракториста захищає каркас безпеки як на ралійних машинах. Враховуючи, що у трактора максимальна швидкість досягає 60 км/год, це не зайве.

5. Міні-трактор з “Москвіча-408” і ГАЗ-51

В Ізюмі зробили повнопривідний міні-трактор з компонентами від автомобілів “Москвіч-408” і ГАЗ-51. Зокрема, від “Москвіча” взяли 1,3 л двигун потужністю 50 к. с., а від Газу – коробку передач.

Його рама складається з двох половин. За допомогою гідравлічної системи частини рами “складаються” в горизонтальній площині. Транспортна швидкість – 60 км/ч. Трактор може легко тягнути великий плуг.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.