Audi A6 Avant від ABT показує, що у дизельного тюнінгу є майбутнє

0
1798

У вересні 2017 роки з’явився цікавий звіт про передбачуване плані Audi встановити дизельний двигун під капот S6 наступного покоління (і S7 Sportback). Зараз лютий 2019 року, і теплий седан середнього розміру з Інгольштадта до сих пір не виявлено, тому ми не знаємо, чи є у цього старого слуху ніжка, на якій можна стояти. S6 був спійманий і майже без камуфляжу, тому офіційне повідомлення повинно бути за кутом.

Якщо ви не можете дочекатися зняття обгорток і / або турбуєтеся про те, що в кінці кінців не буде S6 з TDI-харчуванням, німецькі тюнери ABT повернуть вас назад. Для автосалону в Женеві в наступному місяці в 2019 році фахівець з післяпродажного обслуговування в Кемптене підготував оновлену версію S6 в універсальному виконанні і оснащений 3,0-літровим двигуном V6, що працює на паливі Devil.

Ця мила табличка на кришці двигуна з логотипом «ABT POWER» є переконливим ознакою того, що шестициліндровий двигун масажується, щоб дати більше шуму. У той час як серійний варіант Audi млини TDI витісняє і без того здорові 282 кінських сили і 620 Ньютон-метрів (457 фунт-фут) крутного моменту, ABT створив своє диво, щоб витягти 326 к.с. і 670 Нм (494 фунт-фут). Завдяки нещодавно отриманого дизельного удару, тюнер зміг збрити дві десятих секунди зі спринту до 62 миль в годину (100 км / ч), що тепер займає 5,5 секунди.

У цьому A6 Avant є щось більше, ніж модернізований V6, так як ABT також розробила тонкий аерокомплект для розкішного універсалу. Попереду є додатковий елемент зі спойлерниє лезом, виконаним в глянсовому чорному кольорі, з декоративною смугою, яка додасть сімейному перевізнику трохи більше настрою. Глянцевий чорний дифузор ззаду підкреслює, що це не звичайна версія конкурента Audi 5 серії Touring.

Завершують модні нюанси: затемнені диски Four Rings, виготовлені на замовлення, 21-дюймові легкосплавні диски з шинами 255/35 R21 Continental, а всередині – кнопка пуску / зупинки з фірмовим логотипом ABT і вбудовані в двері світлодіоди, що проектують логотип тюнінг-компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!