В Україні зробили найрозкішніший “Горбатий” Запорожець усіх часів

0
3971

Одеські тюнери представили результати своєї багатомісячної роботи, в якій модернізації піддався знаменитий Запорожець-965, що має також прізвисько «Горбатий».

Основною метою ательє було зробити дану модель, нітрохи не гіршою «лакшері» ретро-авто, тому матеріали для її переробки бралися найякісніші (замовлялися у постачальників Lamborghini).

У відео, опублікованому на каналі «Авто-Тема» на Youtube, розповідається, що перетворення «Запорожця» в «лакшері» ретро-кар почалося з перетяжки його салону, а також кузова шкірою. Зовні машина отримала обробку з двох відтінків – шоколадного і кремового, а інтер’єр автомобіля виконаний в більш яскравому, контрастному стилі. Доповнюють картину штамповані колісні диски великого діаметру, взуті в низькопрофільні покришки.

Але більш серйозній переробці піддалася технічна сторона «Горбатого», оскільки від знаменитого радянського класичного автомобіля зберігся тільки кузов, а шасі було запозичене у Smart.

Приводить в руху машину 0,6-літровий 3-циліндровий мотор з водяним охолодженням потужністю 55 кінських сил.
Нагадаємо, що автомобіль ЗАЗ-965 випускався в СРСР в період з 1960 по 1969 рік. Автомобіль мав задньомоторне компонування, задній привід і оригінальний двигун, який видає 27 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!