Hennessey перетворила пікап Chevrolet в шестиколісний позашляховик

0
1044
Компанія Hennessey Performance представила шестиколісний пікап Goliath, побудований на базі пікапа Chevrolet Silverado в версії Trail Boss Z71. Позашляховику зробили нову задню підвіску, вантажну платформу, допрацювали базовий 6.2 V8. Мінімальна ціна «Голіафа» становить 375 тисяч доларів.

Крім додатково моста, Goliath отримав нову задню підвіску і збільшений на 203 міліметра дорожній просвіт, 20-дюймові колеса з 37-дюймовою позашляхової гумою, доопрацьовану вантажну платформу, дугу безпеки, блок допоміжного освітлення, а також інші бампери.

Під капотом пікапа встановлений 6,2-літровий двигун V8 з приводним нагнітачем і сталевим вихлопом, що видає 715 кінських сил і 915 Нм крутного моменту. Заявлений розгін до 60 миль в годину (96 кілометрів на годину) – 4,5 секунди. Стільки ж часу на розгін до сотні потрібно Mercedes-AMG G 63.

За доплату для Hennessey Goliath 6×6 доступний пакет збільшення потужності двигуна до 819 сил, гальмівні механізми Brembo, повна перешивання салону. Всього компанія планує випустити не більше 24 примірників трехосного пікапа.

Goliath – не перший шестиколісний пікап в лінійці Hennessey Performance. Раніше компанія показала VelociRaptor 6×6, в основі якого лежить Ford F-150 Raptor SuperCrew. Пікап оснащений гоночної підвіскою Fox і 600-сильним турбомотором V6 EcoBoost.

Джерело: Мотор

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!