Ось що буде, коли смикнути електричне ручне гальмо на швидкості 190 км/год

0
8504

Це питання хвилює чи не кожного власника машини з автоматичною трансмісією.

Хлопці, що замінили стару команду Top Gear, вирішили перевірити, що трапиться, коли застосувати ручне стояночне гальмо на швидкості у 120 миль або 193 кіолометри на годину.

Автомобілі з механічним важелем ручного гальма – вимираючий вид, принаймні поза межами нашої країни. І хоч без додаткового важеля у салоні значно зручніше і комфортніше, “давати кута” на машині з АКП доводиться за допомогою інших прийомів.

Але ж чи не кожного автомобіліста цікавить питання, що може трапитись від увімкнення кнопки ручного стояночного гальма на швидкості, а може, ще й з повернутим кермом. Відповідь на це питання дає Кріс Харріс – один з нових ведучих популярного британського шоу.

Вбравшись у кумедні спортивні обладунки та посадивши поряд себе свого колегу Рорі Рейда “у якості баласту”, Кріс розігнав Volkswagen Golf R (310 к.с.) до 193 км/год та смикнув ричажок ручного гальма.

Як і слідувало очікувати, електроніка м’яко зупинила автомобіль. Це, здається трохи розчарувало Кріса, котрий сподівався ефектнішого фіналу, тож він вирішив спробувати ще й “дати кута” – пустити машину в занос. Та й тут його спіткала невдача.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.