Южаніна повідомила, які нововведення готує парламент для «євробляхерів»

0
1044

Комітет з питань податкової політики запропонував нові ставки акцизного збору при ввезенні на територію авто на іноземній реєстрації. Про це повідомила глава комітету Ніна Южаніна в ефірі Радіо НВ.

Нардеп уточнила, що експерти Міністерства фінансів вже оцінили доцільність введення нових ставок акцизного збору і найближчим часом вона має намір провести ряд зустрічей для обговорення цього питання.

“Та система, яку я хочу запропонувати, – це впровадження нових ставок акцизного податку. Зараз вони вивчаються фахівцями в цій галузі. Я вже отримала розрахунки Мінфіну щодо застосування шкали нових ставок податків. Тому я вважаю, що найближчим часом ми будемо зустрічатися і обговорювати ці нововведення. А далі вже виходити на кінцеву редакцію законопроекту, який повинен бути проголосований Верховною Радою”, – сказала вона.

Южаніна зазначила, що вже чула про певні труднощі, які спостерігаються при ввезенні авто на єврономерах в Україні, але змін в законодавство з цього приводу останнім часом не було.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!