Поліція оприлюднила нові обмеження для водіїв

0
2990

У зв’язку з подальшим погіршенням погодних умов в Україні, рух на деяких ділянках доріг було обмежено. Про це повідомила прес-служба Національної поліції України, – передає Автотема.

Для зручності водіїв, які планують свої маршрути, Нацполіція оприлюднила карту України, на якій відмічені ділянки доріг, на яких будуть діяти обмеження руху найближчим часом. Також на карті приведена інформація про мобільні пункти обігріву водіїв, які працюють на території Кіровоградської, Луганської, Київської областей та в місті Києві.

Обмежено рух на деяких особливо складних ділянках автомобільних доріг на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Вінницької, Полтавської, Чернігівської та Київської областей.

На даний момент на стоянках і в місцях відстою знаходиться близько 1108 транспортних засобів. Переважно це вантажні автомобілі. За вчорашню добу, 18 січня 2018 року, рятувальниками було відбуксовано 505 автомобілів, що застрягли у снігових заметах, а також надано допомогу 1039 громадянам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!