Потрапив в яму та залишився без водійського посвідчення

1
2840
Чоловік влетів у величезну яму. Вибоїна пошкодила йому два колеса. Копи, що приїхали на виклик, винним зробили самого керманича. Хто відповідатиме за метрову яму та побиті колеса?

Новий рік почався для Євгена не надто радісно. На новенькій дорозі у рідній Борці мало не залишив усі колеса. Все, через метрове провалля у асфальті. Щоб уберегти від халепи інших керманичів, чоловік викликав поліцію. Копи приїхали, виміряли вибоїну та забрали у Євгена водійське посвідчення за спричинення ДТП.

У патрульній поліції Київської області запевняють, що копи діяли у рамках законодавства.

Євген – адвокат, тож просто так цю справу не залишив. За кілька днів знайшов відповідального за дорогу і яму швидко засипали. У планах чоловіка притягнути до відповідальності не звичайних дорожників, а чиновників, які мають доступ до державних коштів. І незабаром цю справу вирішуватиме суд.

А у Києві сталася до болю схожа ситуація. Автомобіль пані Ольги також постраждав від ями на дорозі. Цього разу патрульні викликали дорожників, але ті від ями відхрещуються. Копи склали протокол на обслуговуюче підприємство, але водійське посвідчення не забирають. Кажуть, у цьому випадку жінка не могла побачити яму завчасно.

Тож, якщо ви потрапили у аналогічну ситуацію, ДжеДАІ радять вам викликати поліцію та вимагати скласти протокол на балансоутримувача доріг.

джерело

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!