Porsche опублікував тизер на нове покоління потужного 911 GT3

У своєму рекламному відеоролику, який присвячений 54-му за ліком Суперкубку США з футболу, німецький бренд Porsche мигцем показав нове покоління спортивного купе 911 в трековій версії GT3.

0
880

У далекому 1997 році, німецький бренд крайній раз використовував Суперкубок США по футболу як привід для реклами своєї нової моделі. В цьому році, для 54-й за рахунком цієї грандіозної гри, автовиробник опублікував відеоролик, на якому також є місце і для реклами. Ролик під назвою The Heist (перекладається, як зміст, крадіжка) «рясніє» найпопулярнішими моделями Porsche, як старими, так і новими – але є в ньому також «пасхальне яйце», яке ми майже пропустили. Ну майже.

Призупиніть відео на тимчасовій позначці 0:44, і ви помітите синій Porsche 911 з кремезним заднім антикрилом і великими колісними дисками.

Машина ця стояла в Музеї Porsche в Штутгарті (Німеччина), це місце показано заднім планом на відеоролику. Автомобіль дійсно схожий на високопродуктивний GT3 покоління 992, судячи з задніми ліхтарями, кремезним антикрилом. Цікава машина залишається на екрані протягом декількох секунд, пропадає, а потім знову з’являється на позначці 0:49, де камера «набігає» на автомобіль ще ближче, щоб краще показати нам дизайн дисків і трохи передній частині авто.

 Незважаючи на те, що ми не бачимо машину в повному обсязі, ми вважаємо, що це «пасхальне яйце» є способом Porsche сказати, що офіційна презентація нового 911 GT3 відбудеться на тижні Суперкубка США. Якщо наші припущення вірні, це означає, що залишилося всього кілька днів до того, щоб побачити виконання спортивного купе 991 (покоління 992), яке призначене для гоночного треку. 

 Новий GT3 буде оснащений поліпшеним варіантом безнаддувного рядного шестициліндрового двигуна об’ємом 4,0 літра. Мотор цей буде модернізований – його потужність підніметься з 494 до 550 кінських сил. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!