Genesis натякнув на спорткупе і маленький хетчбек

0
288

Преміальний бренд Hyundai – Genesis – в рамках прем’єри кросовера GV80 показав зображення двох нових моделей. Передбачається, що в найближчі роки лінійку поповнить спортивне купе і компактний міський хетчбек.

Раніше Genesis вже натякав на подібні моделі концептуальними автомобілями. Наприклад, в березні 2018 року південнокорейський бренд представив на мотор-шоу в Нью-Йорку експериментальне купе Essentia, особливостями якого стали незвичайні двері типу «крила метелика», а також системи розпізнавання особи водія і сканування відбитка пальця. Автомобіль оснастили електричним агрегатом, здатним розганяти машину з місця до «сотні» за три секунди.

У квітні минулого року Genesis показав концепт-кар Mint, покликаний дати уявлення про міські  автомобілі майбутнього. Він отримав нестандартне рульове колесо-штурвал зі скошеними нижнім і верхнім сегментами, оточене шістьма маленькими дисплеями, які також служать в якості клавіш швидкого доступу для активації різних систем.

За попередніми даними, нові серійні автомобілі Genesis з’являться до 2022 року. Таким чином, до лінійки бренду увійдуть шість моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!