В мережу потрапили зображення першого електричного Hummer HX

Майбутній електричний позашляховик зможе скласти серйозну конкуренцію недавно дебютувавшому електропікапу Tesla Cybertruck.

0
522

Hummer HX повертається до життя як надійний електричний позашляховик, який зможе не тільки конкурувати з Tesla Cybertruck, а й перевершити його. Основою для Hummer HX послужив дводверна концептуальний позашляховик General Motors, який дебютував на північноамериканському міжнародному автосалоні 2008 року. Від цього концепт-кара можуть запозичити дизайн для нового електричного Hummer.

Одні експерти впевнені, що у Hummer є всі шанси досягти успіху в якості електричного бренду. Інші ж побоюються, що GM відродить Hummer, щоб виправдати надвисоку ціну, коли новий електрокар вийде на ринок. 

Поки складно уявити, що шанувальники електрокарів розглядатимуть в електричному Hummer для покупки, з огляду на минуле бренду. Не виключено, що виробник запропонує клієнтам дві версії електричного Hummer – з вантажною платформою і без неї. Презентувати новинку обіцяють в кінці 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!