Стала відома дата дебюту нового Toyota Land Cruiser

0
217
Корпорація Toyota може показати нову генерацію популярного позашляховика Land Cruiser в серпні нинішнього року. Передбачається, що у подібного автомобіля не буде двигуна V8, натомість він обзаведеться гібридною силовою установкою. Про це інформує агентство «BestCarWeb».
Гібридний силовий агрегат буде складатися з 3,5-літрового мотора V6 продуктивністю 300 к.с. (356 Нм крутного моменту). Саме цей двигун прийде на зміну застарілої силовій установці V8 об’ємом 4,8 літра, яку автовиробник вже не пропонує. Ймовірно, в минуле піде і силовий агрегат V8 на 5,7 літра.
В основі нового Land Cruiser ляже платформа TNGA, яка буде адаптована для рамного позашляховика. За рахунок цього вийде зменшити вагу автомобіля і частково компенсувати скорочення продуктивності. Замість старого 6-ступеневої “автомата” з’явиться варіатор.

Екстер’єр Land Cruiser теж істотно зміниться. Японський портал називає зміни еволюційними. Автомобіль оснастять трапецієподібної радіаторної гратами в стилі останніх моделей бренду. 

Але припущення японців здаються, щонайменше, надуманими. Насправді Land Cruiser зачекався оновлення – поточної генерації вже понад 20 років. Однак до теперішнього часу не були опубліковано жодного шпигунського знімка нової моделі, навіть в щільній маскування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!