400-сильний Volkswagen Golf R показали без маскування (фото)

У очевидців вийшло зняти новий Golf R без маскування в ході випробувань в Південній Африці.

0
428

Volkswagen Golf R помітили поруч з підприємством німецької компанії в Порт-Елізабет. Агентство AutoExpress розповсюдило рендери і знімок нової моделі. За припущеннями експертів, «заряджений» хетчбек дебютує в нинішньому році, а в продажу він з’явиться в 2021-му.

Отримані фото не дають можливості повністю оцінити зовнішній вигляд машини в зв’язку з низькою якістю, але розглянути цікаві особливості все ж вийшло. Авто обзавелося легкосплавними дисками на 19 дюймів Pretoria. Крім цього увагу привертає інтеркулер під повітрозабірником переднього бампера.

Технічні характеристики машини поки не розкриваються, але в німецькому бренді підтвердили наявність повнопривідної системою. За твердженнями фахівців, Golf R обзаведеться силовим агрегатом, який має 2 турбокомпресора і електронаддув.

Найпотужніший Golf R Plus оснастять 400-сильним мотором об’ємом 2,0 літра, що дасть можливість скласти конкуренцію з Mercedes-AMG A 45 S. «Заряджений» хетч отримає привід 4Motion c дрифт-режимом і електронною імітацією міжколісного самоблоку XDS +.

Golf R сьомого покоління перестали виробляти в середині 2019 го. Німецька корпорація не збирається в цьому році продавати R варіації машини, а упор зроблять на прості моделі. «Заряджені» модифікації можуть з’явитися в 2021 році, тоді ж стануть відомі дані про Golf GTI, GTI TCR і Golf R.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!