Mercedes представив футуристичний концепт автомобіля з 22-го століття

0
1243
Сміливий концепт демонструє теоретичний образ Mercedes S-Class з 22-го століття. Дизайн був розроблений за допомогою професіоналів, які займалися візуалізацією спецефектів у фільмі «Аватар».
Mercedes-Benz об’єднався з командою, яка створила науково-фантастичний фільм «Аватар», для розробки концепт-кара Vision AVTR. Чотиримісний автомобіль, представлений на виставці CES в Лас-Вегасі, демонструє новий органічний дизайн, активні аеродинамічні елементи, а також людино-машинний інтерфейс на основі голограми. Vision AVTR (Advanced Vehicle Transformation) також отримав унікальні матеріали обробки салону і нові ідеї електрифікації.
У рамках представлення концепту на CES виступив голова Mercedes-Benz Оле Калленіус, Джеймс Кемерон, а також основна команда «Аватара» (режисери, арт-директор, дизайнери, постановники). Вони розповіли, що новинка не показує якусь певну модель. Вони постаралися створити образ того, до чого теоретично може прийти автомобільна промисловість.

Vision AVTR демонструє ідеї тіснішої взаємодії водія і автомобіля. Судячи по зображенню, автомобіль оснащуватиметься повністю електричною силовою установкою. Відсутня оптика може свідчити про повністю автономне управління, а зовнішній вигляд коліс, може бути, говорить про нові матеріали для доріг, а також можливості підзарядки батарей на ходу. Крім того, така форма коліс передбачає можливість руху по діагоналі (приблизно на 30 градусів).

Передбачається, що Vision AVTR буде приводитися в дію електродвигуном, що працює від графінових акумуляторів на основі органічних елементів, що не містять рідкоземельних елементів і металів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!