Автомобілі Tesla сильно подешевшають вже в цьому році

0
604

Як би сильно не намагалися різні виробники електричних транспортних засобів, але найбільший інтерес у покупців викликають саме електромобілі від компанії Tesla. Пов’язано це здебільшого з тим, що її автомобілі вигідно відрізняються від всіх інших безліччю різних особливостей, починаючи від великої кількості різних функцій і закінчуючи незвичайним зовнішнім виглядом, який робить їх вкрай привабливими в усіх відношеннях.

3 січня 2020 року, тобто на самому початку поточного року, даний виробник електричних машин вирішив зробити те, про що інсайдери повідомляли ще в кінці минулого року. Справа в тому, що він дуже значно обрушив ціну своїх електромобілів, зробивши їх набагато дешевше і доступніше для всіх бажаючих.

Поки що у компанії Tesla є тільки один єдиний завод з виробництва автомобілів в Китаї, а знаходиться він в Шанхаї. Щоб краще конкурувати з іншими бренду цей американський виробник електромобілів вважав за необхідне знизити ціни на Model 3, тобто на найпопулярнішу машину компанії, на цілих 16%.

Тепер її можна купити за 299 919 юанів, що становить приблизно $ 43000, а це близько 1 млн. гривень. Все це стало можливим завдяки тому, що компанія почала активніше використовувати комплектуючі від місцевих компаній, завдяки чому китайський влада надала їй деякі субсидії, на кшталт скасування податку з продажу. Замість того, щоб підвищити свій прибуток за рахунок скорочення витрат, бренд вирішив розпорядитися таким важливим нововведення інакше.

Поки що завод в Шанхаї випускає тільки автомобілі Model 3, але вже в недалекому майбутньому він також почне створювати і багато інших, які зараз може запропонувати покупцям Tesla. Роботи в цьому напрямку вже активно ведуться. У найближчому майбутньому компанія також збирається зробити на китайській території дешевшими свої автомобільні аксесуари, а також різні зарядні пристрої для будинку. Все це потрібно для того, щоб краще конкурувати з місцевими китайськими брендами і поступово завойовувати ринок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!