В Україні помітили авто з дивними номерами (фото)

1
3726

Шанувальника радянщини передали правоохоронцям.

На українсько-молдовському кордоні у пункті пропуску “Кучурган” затримали чоловіка на автомобілі BMW з саморобними номерами та символікою СРСР.

Про це ТСН повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби.

«Правоохоронці встановили, що номерні знаки автівки 1990 року випуску саморобні, а наданий на контроль технічний паспорт не встановленого зразка. Крім того, на кузові автомобіля шанувальника радянщини демонстративно була наклеєна символіка радянського союзу», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час огляду авто громадянина Молдови військовослужбовці Білгород-Дністровського загону знайшли справжні документи на авто.

Наразі за фактом виявлення ознак злочинів, передбачених ст. 436-1 ККУ “Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів” та ст. 358 ККУ “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів”, повідомлено компетентні правоохоронні органи. Автомобіль чоловіка вилучено та передано співробітникам Нацполіції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!