Опубліковані ціни на гібридний BMW X3

Баварський автовиробник в цьому році збільшив кількість модифікацій X3, коли представив гібридний плагін X3.

0
1155

Як стало відомо, новий BMW X3 у виконанні xDrive30e надійде в продаж на початку наступного року – можливо, навесні – зі стартовою ціною в 49 545 доларів. Однак автовиробник поки не розкриває комплектації новинки до першого кварталу наступного року.

Відомо, що в гібридному кросовері від BMW поєднується 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом з електричним двигуном і літій-іонним акумулятором на 12 кВт / год. Крутний момент передається на всі чотири колеса через восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Сумарна потужність гібридного кросовера складає 292 к.с., а крутний момент – 420 Нм. Ціна xDrive30e ставить його прямо між xDrive30i з його 248 л.с., і X3 M40i, який видає 392 к.с.

BMW не оприлюднила офіційні дані про економію палива для моделі, тільки заявивши, що вона буде здатна проїхати виключно на електротязі близько 30 км. Ця інформація, ймовірно, з’явиться в найближчі кілька місяців, коли ми зможемо порівняти її з Volvo XC60 T8 і Mercedes GLC 350e.

Одним з переваг X3 PHEV перед конкурентами є його розумна платформа, в якій акумулятор розташувався під заднім сидінням, а паливний бак – над задньою віссю. Це трохи обмежує вантажний простір кросовера.

Вся ця інформація, а також ціни на опції і доступні пакети повинні бути доступні найближчим часом. BMW заявила, що виробництво нової моделі почнеться в грудні, менш ніж через місяць після того, як відбудеться офіційний дебют.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!