Mercedes показав перший тизер електричного кросовера EQA (фото)

0
263
Перше офіційне зображення майбутньої новинки показали на екрані в рамках презентації моделі Mercedes GLA. Дебют компактного електрокара відбудеться в 2020 році, а продажі почнуться тільки в 2021 році.
Повністю електричний кросовер від Mercedes був представлений ще три роки тому в якості концептуальної моделі EQA. Тоді компанія представляла його як трьохдверного хетчбека з повністю електричною установкою. Проте, тренд на кросовери і популярність компактних моделей в цьому сегменті змусили переглянути плани. Зараз же прес-служба починає тизерну кампанію, і незабаром нам стане доступна докладна інформація.
Зараз Mercedes EQA ретельно ховається брендом. Ми як і раніше не знаємо його технічних специфікацій, точний дизайн, а також точні дати презентацій, початку продажів і цінник. Проте, в рамках презентації нового покоління Mercedes GLA на екранах показали серійний варіант електричного EQA.

Незважаючи на те, що модель продемонстрована тільки з одного боку, а кузов ховається під барвистим орнаментом, нам вдалося розглянути деякі деталі. В першу чергу можна помітити аеродинамічні диски унікального дизайну. Короткі свеси в стилі нового GLA, висхідну лінію скління, а також імітацію лінії даху під купеподібний кузов.

Ми припускаємо, що Mercedes EQA отримає запас ходу близько 400 км, потужність від 200 кінських сил, а також повний привід в двомоторної версії. Цінник складе близько 38 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!