Ілон Маск приїхав в ресторан на Tesla Cybertruck: не обійшлося без інциденту (Відео)

0
2357

Глава компанії Tesla Ілон Маск проїхався на електричному пікапі вулицями міста Малібу і заїхав в ресторан, влаштувавши невеликий інцидент на парковці.

Разом з американською співачкою Граймс і провідним дизайнером Tesla Францем фон Хольцхаузеном Маск приїхав в ресторан в Малібу, де зустрівся з актором Едвардом Нортоном. Після вечері глава Tesla сів за кермо електричного пікапа Cybertruck і ефектно виїхав з парковки, зачепивши і переїхавши заднім лівим колесом паркувальний стовпчик. Кузов Tesla Cybertruck зроблений з високоміцної сталі, яку використовують в конструкції ракет SpaceX, інформує enovosty.com/news.

За словами Ілона Маска, електропікапу не страшні удари кувалдою і навіть постріли з вогнепальної зброї. Початкова модифікація електрокара під назвою Single Motor з заднім приводом оснащується одним електромотором. Розгін до 100 км/год у неї займає 6,5 секунди, максимальна швидкість – 177 км/год. Версія Dual Motor AWD з двома електромоторами набирає 100 км/год за 4,5 секунди.

Нарешті, топова версія Cybertruck під назвою Tri Motor оснащується трьома електромоторами: один двигун встановлений на передній осі, два – на задній. До 100 км/год такий «Кібертрак» буде розганятися за 2,9 секунди, а максимальна швидкість пікапа складе 210 км/год. На одному заряді батареї Tesla Cybertruck, за словами розробників, зможе проїжджати близько 800 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!