Hyundai руйнує міфи про електромобілі

0
1766
Південнокорейський бренд Hyundai спільно з аналітиками агентства One Poll склали список найбільш поширених помилок про електромобілях і представили пояснення кожного з них, щоб зруйнувати міфи.

Проте, виявляється, що п’ята частина покупців звичайних автомобілів як і раніше проти електромобілів і незважаючи на постійне зростання їх продажів. Але чому?

Що ж, південнокорейський бренд Hyundai спільно з аналітиками агентства One Poll склали список найбільш поширених
помилок про електромобілі і представили пояснення кожного з них, щоб зруйнувати міфи.

В опитуваннях взяли участь до 2000 водіїв, які користуються машинами з бензиновими, дизельними моторами, а також двигунами, які працюють на альтернативних видах палива (AFV).
Більше половини (56 відсотків) погодилися з тим, що уряд підштовхнуло всіх до переходу на AFV до 2040 року. Але попереднє дослідження Hyundai показало, що 46 відсотків покупців автомобілів як і раніше стурбовані побоюваннями з приводу запасу ходу, які можуть представити зараз батареї електромобілів.

«Було дуже важливо почути про деякі помилки, в сторону електромобілів», – говорить Сільві Чайлдс, старший менеджер по продукції в Hyundai Motor UK (Великобританія). Один з найбільш часто зустрічаються питань стосується запасу ходу. Коли вперше з’явилися електромобілі, ми зіткнулися з проблемою кількості кілометрів, які можуть подолати такі машини на повністю заряджених батареях, але в наші дні, ця цифра піднялася майже до 500 км на одному заряді, і вона буде збільшуватися з часом ».

«Але, незважаючи на ці поширені помилки, наше дослідження, поряд з ростом показників продажів, показує, що існує реальний апетит до автомобілів з низьким рівнем викидів в Великобританії», – додала вона. Hyundai тепер звернувся до десяти кращим проблем і міфів про електромобілі:

Якщо ви переживаєте через те, що вам ніде буде підзарядити свою машину, то ви даремно турбуєтеся! В даний час в більш ніж 9 000 населених пунктів в Великобританії є понад 14 500 пунктів зарядки для загального користування, і мережа ця швидко зростає ». Так, в Росії ситуація з цим набагато гірше, але можливо, все зміниться найближчим часом.

Електромобілі будуть в рази дешевше обходиться в обсаджування, тому, що їх мотори не потребують масла, палива, та й там менше рухомих частин, які згодом можуть виходити з ладу. Багато електромобілі можуть досягти швидкості в 100 км / год всього лише за 7,9 секунд, що більше того результату, якого можуть запропонувати багато машин з бензиновими і дизельними моторами.

Ну і нарешті про безпеку електромобілів. Будьте впевнені, що електромобілі будуть проходити однакові суворі випробування і відповідати тим же стандартам безпеки, які потрібні для автомобілів, що працюють на бензині або дизельному паливі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!