В мережу потрапив офіційний ескіз нового Mercedes-Benz GLA

Компанія Mercedes-Benz показала дизайнерський ескіз свого кросовера GLA другого покоління. Офіційний дебют новинки організовують вже на цьому тижні.

0
692

Mercedes-Benz GLA наступної генерації повністю розсекретять вже 11 грудня. Поки ж марка підігріває інтерес шанувальників до майбутнього дебюту за допомогою ескізу. Дизайн авто, зображеного на малюнку, виконаний в стилі останнього покоління компактних автомобілів бренду. Колеса на малюнку, не дивлячись на свої розміри, виглядають органічно, проте не виключено, що їх габарити можуть зменшитися. Також очікується, що позашляхові покришки поступляться місцем менш екстремальним традиційним шинам. 

Габарити новинки теж зміняться: новий GLA буде на 10 сантиметрів вищим за попередника і на 15 міліметрів коротшим. Як запевняють розробники, це ніяк не позначиться на просторі для ніг, оскільки кабіна стане просторішою завдяки «підрослій» колісній базі. Крім цього, експерти очікують побачити більш місткий багажник. Компонування салону буде виключно пятиместной. 

Зі зміною покоління Mercedes-Benz GLA отримав інноваційну платформу MFA з системою переднього приводу і функцією масштабування. Такий же «кузов» сьогодні мають хетчбек A-Class, універсал CLA, компактвен B-Class і кросовер GLB.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!