Ці автомобілі побили рекорди продажів в Україні

Названі найпопулярніші марки авто на українському ринку

0
2046

Динаміка продажів авто цих брендів різко зросла серед українських покупців.

Про це повідомляє UkrMedia .

Попит на автомобілі в Україні зростає дуже повільними темпами. Так, за підрахунками, за 10 місяців 2019 року українці купили лише на 4,7% більше авто, ніж за той же період минулого року.

Тому битва за покупців на вітчизняному авторинку розгорнулася серйозна. І деякі компанії виявилися більш везучі, ніж їх конкуренти.

ТОП-5 популярних в Україні авто

1 місце – Renault
2 місце – Toyota
3 місце – Kia
4 місце – Skoda
5 місце – Nissan ділить з Hyundai

Цього року Renault вдалося обійти свого одвічного суперника в Україні – Toyota. Французи збільшили продажі майже на 60% і зайняли впевнене перше місце в рейтингу популярних марок авто країни.

Найпопулярніші автомобілі «Рено» в Україні – Duster, Logan і Sandero. Як бачимо, французький бренд передує завдяки автомобілям свого румунського підрозділу Dacia.

«Тойота» традиційно робить ставку на RAV4, Corolla і Camry.

Визначився і лідер в одвічному протистоянні Hyundai і Kia. Kia вдалося збільшити продажі в цьому році майже на 67% і увійти в топ-3 найпопулярніших автомобільних брендів України. Бестселер Kia в нашій країні – це компактний кросовер Sportage.

Hyundai, продажі якої забезпечує Tucson, в списку популярних марок країни доводиться задовольнятися лише шостим місцем з ростом продажів всього 2.2%.

Рвонули вгору в 2019-м і китайські виробники. Зокрема, продажі Chery в Україні зросли майже на 40%. Компанія з Піднебесної, яка зовсім недавно не завжди потрапляла в топ-30 популярних марок, в 2019-му вже піднялася на шістнадцяте місце. Якщо «Чері» збереже ті ж темпи, то вже в наступному році вона забезпечить собі позицію в топ-10.

Вибирається зі дна українського автомобільного ринку і Fiat. У січні-жовтні продажі компанії виросли на 45%.

Непогано йдуть справи і в українському офісу Land Rover. Українці забезпечили британцям зростання продажів на 46,3%. Приблизно такі ж показники – зростання 49% – і Volvo.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!