Новий Porsche Panamera Sport Turismo повністю розсекретили: перші деталі

В мережі з'явилися живі фотографії від фотошпигунів, які демонструють універсал в рестайлинговом кузові. Тестовий прототип залишився без камуфляжу.

0
632

Спортивний універсал Porsche Panamera Sport Turismo підійшов до кінця тестових випробувань. Тому на дорожніх випробуваннях у нього вже немає ніякого камуфляжу. Хоча німецький концерн відомий своїм консерватизмом, тому зміни зможуть помітити тільки шанувальники бренду або моделі. Але незважаючи на те, що камуфляжу не видно, він все ж таки присутня у вигляді непомітною чорної плівки.

Судячи з фотографій, основні зміни відбудуться в дизайні бамперів і задніх дверей. Крім того, салон також залишиться практично без змін. Хоча в технічній частині можна очікувати більш серйозного оновлення. За попередньою інформацією, модель отримає гібридні версії для деяких варіантів ДВС, що зменшить витрату палива, збільшить крутний мотор, а також знизить кількість вуглекислого газу в вихлопі.

Подейкують також про можливу появу «Зарядженої» версії Panamera з топовим мотором на 800 кінських сил. Але подробиці поки не повідомляються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!