В мережі з’явилися живі фотографії електричного Mercedes EQS на зимових тестах

0
491
Прототип майбутнього флагмана електричної лінійки Mercedes готується до серійного виробництва. Зараз же компанія проводить заключні зимові випробування. На жаль, модель закамуфльована, але деякі деталі вже дивують.
Судячи по свіжих фотографій майбутнього Mercedes EQS виглядає так, як ніби приїхав в 2019 рік з недалекого майбутнього. Причому прототип не схожий ні на один автомобіль з існуючої лінійки німецького бренду. Профіль має деяку схожість з CLS, але більш цікавий з похилим дахом.
Подібно Tesla Model S, з якої він буде конкурувати, Mercedes EQS отримав більш практичну підвіску для повсякденної експлуатації. Крім того, на фотографіях можна побачити два прототипи. Один з них зі звичайними дверними ручками, а інший з висувними. Передня частина ретельно закамуфльована, що не дає розглянути деталі. Фронтальна частина виділяється жахливими ліхтарями, але це тимчасове рішення, яке використовується для прототипів. У серійної версії дизайн буде іншим.

 За попередньою інформацією, серійна версія з’явиться тільки в 2021 році. В якості основи буде використовуватися нова модульна платформа MEA, розроблена спеціально для електромобілів.

В якості силового агрегату на Mercedes EQS, найімовірніше, будуть встановлені два електромотора, здатні розвивати до 402 кінських сил і 765 Нм крутного моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!