Електричний Hyundai Lafesta EV офіційно представлений в Китаї: перші фото

0
552
Світове увагу було міцно прикута до автосалону в Лос-Анджелесі, де було показано багато цікавих новинок. Тим не менш, компанія Hyundai провела власну презентацію нового електрокара в Піднебесній.
Новий седан Hyundai Lafesta EV з повністю електричною силовою установкою вийде на ринок на початку 2020 року. Причому зовнішній вигляд значно відрізняється від стандартної версії Lafesta.
Основні зміни відбулися в передній частині, де модель отримала нову панель без решітки радіатора. Крім того, на фальшпанели можна помітити величезну емблему Hyundai, під якою ховається порт зарядки. Також в очі кидається ДГЗ, розташований по всій лінії капота, нова світлодіодна оптика, а також вертикальні повітрозабірники з новим бампером.

Зміни відбулися і в кормовій частині, де встановлено новий бампер з переглянутою аеродинамікою в нижній частині і світловідбиваючої смужкою по нижній спідниці. Також модель втратила вихлопної системи, отримала унікальні легкосплавні диски з особливою аеродинамікою, і отримав власну палітру кольорів з новим відтінком Shooting Star, розробленим спеціально для електрокарів.

У салоні особливих змін не відбулося в порівнянні з бензиновою Hyundai Lafesta. В очі кидається панель приладів з інтегрованим 7-дюймовим дисплеєм, а також 10,25-дюймовий дисплей мультимедійної системи.

 В якості силового агрегату використовується єдиний електромотор, здатний розвивати до 200 кінських сил і 310 Нм крутного моменту. Джерелом живлення стала батарея з ємністю 56,5 кВт * годин, що дозволяє йому проїхати до 490 км на повному заряді.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!