Hyundai опублікував дані про новий Sonata N-Line

0
897
Південнокорейська новинка зможе похвалитися потужністю в 290 к.с. На жаль, повноцінної «зарядженої» версії від спортивного підрозділу Hyundai N не очікується. Седан у версії N-Line надійде в продаж восени 2020 року.
Південнокорейський седан бізнес-класу Hyundai Sonata 2020 модельного року є абсолютно новим виконанням автомобіля, який не схожий на своїх попередників. Популярна модель отримала абсолютно інший дизайн і нову платформу.

Під час свого недавнього інтерв’ю, офіційні представники автовиробника підтвердили готовність розпочати виробництво седана Sonata в більш потужному виконанні N-Line, і також розповіли про те, що нам не доведеться чекати появи високопродуктивної версії машини, від спортивного підрозділу Hyundai N. На питання про те, чи є можливим поява Sonata N, була дана відповідь: «Я не бачу в цьому ніякого сенсу. Нам це не потрібно ».

Найпотужнішим виконанням в нинішньому сімействі Sonata стане N-Line, яке надійде в продаж наступної осені. Сьогодні, на заході, на якому була невелика демонстрація закамуфльованого Sonata N-Line, представники бренду опублікували деякі технічні характеристики автомобіля.
В Sonata N-Line буде використовуватися 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що забезпечує потужність в 290 кінських сил. Двигун з’єднаний з восьмиступінчастою «мокрою» коробкою передач з подвійним зчепленням – тієї ж самої, яка скоро буде запропонована на «гарячому» хетчбек Veloster N. На фотографіях також видно, що N-Line має четирехконтурную вихлопну систему і 19-дюймові колеса (у стандартного автомобіля 18-ті). Проте, автомобіль не має диференціала підвищеного тертя або повного приводу. Потужність передається тільки на передні колеса з активною векторизацией крутного моменту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!