В мережі показали можливий рендер серійного Tesla Cybertruck

0
315
Ажіотаж навколо нового електричного пікапа Tesla вистигає. В мережі з’являється все більше і більше робіт від незалежних дизайнерів, і зараз нам продемонстрували можливий серійний образ моделі.
Незважаючи на те, що пару тижнів тому нам вживу продемонстрували Tesla Cybertruck, дизайнери не впевнені в його серійності. Швидше за все, на сцені був показаний передсерійний концепт, що має кілька «футуристичних» деталей дизайну, які не ввійдуть в серію. По-перше, це стосується відсутніх дзеркал і щіток склоочисників. Тому в Мережі показали можливий серійний образ електрокара.
Судячи з показаного зображенню, ми відразу бачимо фарбований кузов, камери замість дзеркал заднього виду, але на класичних ніжках, а також звичну головну оптику. Хоча збережеться світлодіодна смужка по довжині всього капота.

Але головною зміною на рендер виявилися закруглені всі гострі кути, включаючи на дах і вантажну платформу. Проте, це точно не буде реалізовано на серійної версії, оскільки в Tesla пояснили неможливість плавною виштамповки з міцної нержавіючої сталі на існуючому обладнанні.

Нагадаємо, що новий електричний позашляховик отримав цінник від 40 000 доларів без урахування податкових компенсацій. У продажу з’явиться три версії з одно-, дво- і тримоторним компонуванням. Потужність складе від 450 до 1000 кінських сил. У топової версії розгін до «сотні» займе всього 2,9 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!