У мережі з’явилися перші зображення нового седана Audi A3

0
568
Нещодавно корпорація Audi вивела на дорожні тести седан Audi A3 нової генерації. Взявши за базу поширені шпигунські знімки, дизайнери «Колеса.ру» продемонстрували, як буде виглядати нова компактна «4-дверка» в серійній версії.
Судячи з дебютним фото, майбутня зміна генерацій буде більше нагадувати рестайлінг, ніж повноцінне оновлення моделі. Розміри і пропорції кузова, напевно, залишаться колишніми, а дізнатися новинку вийде лише за більш «гострою» світлотехніку з важким світлодіодним малюнком, новим дверних ручок і переробленої радіаторних гратах. 
«Наступна» А3 буде побудована на платформі MQB, а моторна гамма перейде з моделі попереднього (актуального нині) покоління. Всі двигуни знову працюватимуть разом з 7-діапазонним «роботом» S-Tronic і переднім і, ймовірно, повним приводом.

 Дата дебюту Audi A3 поки не розкривається, проте передбачається, що прем’єра седана (або всього сімейства відразу) відбудеться на початку наступного року.

В даний момент сімейство Audi A3 представлено в Україні седаном і 5-дверним хетчбеком. Вартість седана стартує від 1,645 млн рублів за базову варіацію 35 TFSI AMT з 150-сильним мотором на 1,4 літра.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!