Porsche посміявся над футуристичний дизайном пікапа Tesla Cybertruck

Як говориться в недавно опублікованому компанії Porsche прес-релізі, сучасний електромобіль не повинен бути схожим на футуристичний автомобіль з науково-фантастичних фільмів 80-х років минулого століття.

0
385

Пам’ятайте німецький спортивний седан Porsche Taycan? Це найперший автомобіль виробника, який отримав повністю електричну силову установку. Треба сказати, що ця новинка не тільки має саме передове оснащення, а й може похвалитися досить стильний зовнішній вигляд. Непогано до речі виглядає і американський електро-кросовер Ford Mustang Mach-E, на відміну від екстравагантного електричного пікапа Tesla Cybertruck.

Зовнішній вигляд останнього викликав бурю обурення багатьох з тих, хто стежить за автомобільними новинками.
Можливо, саме тому прес-служба компанії Porsche опублікувала кілька цікавих фотографій седана Taycan на офіційній сторінці в соц.сети Facebook. На них зображені два примірника електромобіля в більш потужної версії Turbo з деякими новими дизайнерськими «фішками». Треба віддати належне дизайнерам німецького бренду – з цими новими доповненнями, електромобіль став виглядати ще краще, ніж раніше.

Пакет доопрацювань отримав назву Carbon SportDesign і він містить елементи, виготовлені з вуглецевого волокна – вони знаходяться в передній частині машини, бічних спідницях. З цього міцного матеріалу також виготовлений і задній дифузор. Сріблястий Taycan оснащений 21-дюймовими колісними дисками Taycan Exclusive, в яких, як ви вже здогадалися, також використовуються вуглецеве волокно. 

Варто відзначити, що найпотужніша версія німецького седана з позначенням Turbo S розганяється до 100 км / год за 2,6 секунди і може похвалитися запасом ходу в 402 км на повністю заряджених батареях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!