На тестах помічений прототип оновленого седана Mercedes S-Class

Судячи по знімках з випробувань прототипу нового покоління представницького седана, інженери бренду вже майже готові показати нам повністю готову версію машини. Презентація відбудеться в наступному році.

0
218

Перші тестові прототипи оновленого німецького седана Mercedes S-Class, який в продаж піде як авто 2021 модельного року, були помічені ще в далекому 2017 році. Тоді машина була покрита просто «тоннами» камуфляжу. Ну а ті «шпигунські» знімки з досвідченими зразками довгоочікуваної новинки представницького класу, які з’явилися в розпорядженні нашої редакції пару хвилин назад, показують машину з набагато меншою кількістю будь-якого маскування. Проте, ми не бачимо велику частину оновленого екстер’єру.

Камуфляжна плівка зникла з капота, багажника і зовнішньої частини салону, оголивши A-, B- і C-стійки машини. На даху над заднім вікном є опуклість, яка відсутня у інших помічених тестових прототипах новинки. У ньому можна розмістити приймач для супутникового і наземного радіозв’язку або інших пристроїв зв’язку.

Абсолютно новий седан S-класу, офіційна презентація якого повинна відбутися в наступному році, повинен отримати найпередовіші системи допомоги водієві і системи безпеки. Очікується, що новинка зможе похвалитися системою автономного управління 2 рівня.
Нове покоління представницького седана не отримає повністю електричного мотора (принаймні така версія машини не буде доступна відразу), але зможе запропонувати плагін-гібридний двигун. Зараз, покупцям є виконання S560e, під капотом якого знаходиться потужний бензиновий двигун V6 з турбонаддувом і додатковий електродвигун. Швидше за все, повністю електричний S-клас обов’язково буде представлений, але не найближчим часом – інженерам бренду потрібно знайти, куди ж встановити акумулятори, не ставлячи під загрозу простір в салоні і рівень розкоші, за який так люблять цей представницький автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!