Mercedes опублікував тизер на кросовер GLA нового покоління (фото)

Офіційна презентація нової версії німецького кросовера буде проходити 11 грудня. Автомобіль отримає безліч сучасних систем безпеки і систем допомоги водієві.

0
277

Найменший кросовер в модельному ряду автовиробника показали на офіційному тизерної зображенні, яке було опубліковано прес-службою компанії пару годин тому. Варто зазначити, що ми вже дуже багато разів бачили тестові прототипи довгоочікуваної новинки, проте всі вони були покриті камуфляжній плівкою, через що розглянути екстер’єр машини у всіх подробицях не представлялося можливим. 

Примітно, що хлопці з Mercedes не стали обмежуватися звичайним тизером, а опублікували також деякі характеристики свого оновленого кросовера. 

Повідомляється, що висота автомобіля збільшилася більш ніж на 10 сантиметрів порівняно з нинішньою версією моделі – там цей показник становить 1 494 мм. До речі відносно невисока висота нинішньої версії кросовера GLA спонукала деяких людей називати його просто хетчбеком, а кросовером. Інша перевага оновленої версії SUV полягає в увеличившимся просторі всередині салону, так як водій і передній пасажир отримають додаткову висоту над головою.

Ми також дізнаємося, що оновлений кросовер буде на 15 мм коротший, ніж його попередник, проте простір для ніг ззаду буде «помітно збільшиться», ймовірно, завдяки злегка розтягнутої колісній базі – інженерам бренду ймовірно довелося зменшити передній і / або задній звис. 

Mercedes продовжує згадувати, що нове покоління кросовера GLA отримає безліч самих передових систем безпеки і допомоги водієві, включаючи попередження, яке видається, коли радари і датчики виявляють пішоходів біля пішохідних переходів. Новинка отримає активного помічника при гальмуванні і функцію, яка буде попереджати водія про наближення транспортних засобах або велосипедистів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!