Skoda презентує нову бюджетну модель (фото)

0
2074

У 2020 році Skoda презентує свій новий концептуальний позашляховик, який виявиться першою моделлю, що базується на новій бюджетній архітектурі, розробленій в Індії.

Концепт буде представлений на автошоу в Делі, яке пройде з 7 по 12 лютого. Якщо вірити гендиректору Skoda, продуктовий варіант автомобіля повинен з’явитися у продажу вже під завісу наступного року, а на початку 2021 року до нього приєднається хетчбек, побудований на тій же архітектурі.

Крім того, чехи готують і нову бюджетну платформу MQB A0 для Volkswagen, на якій будуть будуватися спочатку всього дві моделі «народної» марки, включаючи і компактний позашляховик. Нова платформа – це частина стратегії VW Group щодо збільшення своїх продажів. Передбачається, що моделі на новій платформі НЕ будуть призначені для європейського ринку.

«Ми вирішили, що, якщо плануємо стати конкурентоспроможними, то повинні максимально відповідати вимогам своїх потенційних покупців в Індії. А вони дещо різняться від того, що ми бачимо на інших наших ринках», – заявив топ-менеджер Volkswagen в інтерв’ю Automotive News Europe на прес-конференції в Празі.

Нагадаємо, що головними лідерами індійського ринку є Maruti Suzuki і Hyundai, які реалізують тут недорогі моделі, максимально привабливі за своєю ціною для місцевих жителів. Серед європейських грандів в Індії був найбільш успішний Renault завдяки розробці свого новітнього сучасного і компактного позашляховика Kwid.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!