Корпорація Toyota показала новий RAV4 Prime (фото)

Компанія Toyota продемонструвала нову, найбільш продуктивну варіацію кросовера RAV4 під найменуванням Prime. Публічний показ моделі відбудеться на автошоу в Лос-Анджелесі.

0
448

Крос RAV4 – є одним з найважливіших моделей в лінійці японського бренду, яка до 2021 року буде ще кращою. Версія Prime є не тільки найпотужнішою модифікацією кросу в даний час, але і самою економічною, яку коли-небудь випускала Toyota.

Щоб досягти продуктивності і паливної економічності, японська марка оснастила модель гібридним силовим агрегатом з тим, що підключається модулем. Новинка базується на варіації RAV4 Hybrid, при тій же віддачі ДВС (180 к.с.) в зв’язці з електродвигуном сумарна продуктивність агрегату становить 306 к.с. Більш ємна літій-іонна батарея під підлогою дає можливість новинці виключно на електричній тязі подолати відстань в 63 км (по циклу EPA).

Як і RAV4 Hybrid, версія Prime обзавелася повнопривідною системою з електронним управлінням. В результаті час розгону Toyota RAV4 Prime до першої «сотні» досягло рекордних 5,8 секунди, зробив даний гібрид найшвидшим за всю історію RAV4.

Модель RAV4 Prime запропонують в комплектаціях SE і XSE, перша з яких має ексклюзивну радіаторну решітку, аеродинамічний передній спойлер, чорні акценти екстер’єру і легкосплавні диски на 18 дюймів.

У салоні можна відзначити появу шкіряного керма, підігріваючих передніх крісел і мультимедійного комплексу з екраном на 8 дюймів, який має сумісність з Amazon Alexa, Android Auto і Apple CarPlay. Крім цього доступний комплект Weather & Moonroof, який додає люк, підігрів рульового колеса і підігрів сидінь заднього ряду.

 XSE – більш стильний з двох варіантів: спортивний 2-кольоровий екстер’єр з контрастною чорним дахом, вертикальні світлодіодні ДГЗ і колісні диски на 19 дюймів, що є ексклюзивом для даної моделі.

Інтер’єр подібній комплектації відрізняється тим, що в ньому з’явилися сидіння зі штучної шкіри і люк на даху. Крім того, є бездротовий зарядний пристрій для смартфона і монітор мультимедійного комплексу на 9 дюймів. 

Як доповнення пропонується люксовий пакет, що складається з металевих вентильованих передніх сидінь, обігріву рульового колеса і панорамного люка на даху. Інші додатки включають в себе підігрів крісел другого ряду, проекційний екран і цифрове дзеркало заднього виду. На завершення виділяються пасажирське крісло з електроприводом, монітор Bird’s Eye View і аудіосистема преміум-класу JBL.

Крім вищезгаданого обладнання варіації SE і XSE мають комплект систем допомоги автомобілісту Toyota Safety Sense, що складається з автоматичних фар дальнього світла, адаптивного круїз-контролю і системи запобігання зіткнень з пішоходами.

 Новий крос надійде в продаж влітку наступного року. При цьому поки не повідомляється, чи вийде надпотужний гібрид RAV4 на українському ринку. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!