Volkswagen розсекретив електричний універсал ID Space Vizzion Concept (фото)

Німецька компанія Volkswagen задумала поповнити лінійку електричних моделей ID новим концептом електричного універсалу. Новинку показали за пару днів до офіційного відкриття автосалону в Лос-Анджелесі.

0
476

До старту мотор-шоу в Лос-Анджелесі компанія Volkswagen показала свій концепт-кар ID. Space Vizzion Concept. Це авто стане сьомим за рахунком в сімействі ID, де всі моделі побудовані на сучасній платформі MEB. Нагадаємо, в планах марки випустити близько 27 електрокарів з такою архітектурою. У серію вона вийде на майбутній рік, а перша модель з’явиться на американському авторинку тільки в 2022 році. 

Що стосується зовнішності ID. Space Vizzion Concept, то він об’єднав в собі риси універсалу і кросовера. У самій марці таке поєднання описали, як вдалий тандем аеродинамічного дизайну Gran Turismo і універсальності місткого позашляховика. Без підзарядки такий «зелений» універсал зможе проїхати близько 590 кілометрів. За це відповідає батарея ємністю 82 кВт / год. Вона працює в зв’язці з 275-сильним електродвигунчика.

При бажанні потужність можна наростити до 335 к.с. за допомогою додаткової силової установки і системи повного приводу. З такими даними електрокар розженеться до 96 км / год всього за п’ять секунд, а його максимальна швидкість складе 175 км / год.
Концептуальний ID Space Vizzion отримує логотип VW з підсвічуванням, а також світлодіодні матричні фари IQ Light і ДГЗ. Останні оформлені у вигляді сот. Радіаторна решітка і ручки дверей відсутні, що надає концепту футуристичний зовнішній вигляд. Окрасою центральної консолі став «широкий» 15,6-дюймовий дисплей, за допомогою якого можна керувати мультимедіа, «кліматом» і окремими функціями авто.

При обробці інтер’єру використали Екокожа AppleSkin, одержувану із залишків виробництва яблучного соку. Заявлений обсяг багажника – 586 літрів. Серійний універсал німці обіцяють показати в кінці 2021-го. В якості основних ринків для Space Vision називають Європу, Китай і Північну Америку. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!