Nissan і Dongfeng представили новий кросовер розміром з Mitsubishi Outlander

Спільний проект Nissan і Dongfeng, компанія Venucia опублікувала дебютні фото кросовера, в основі якого лежить нова платформа.

0
245

Спільний проект Nissan і Dongfeng, компанія Venucia опублікувала дебютні фото кросовера, в основі якого лежить нова платформа.

За припущеннями, 5-місний крос, довжина якого складе 4,7 метра, отримає гібридний силовий агрегат. Новинка повинна надійти в продаж в наступному році.

В даний час безіменна модель Venucia є конвеєрною варіацією концепту The V, представленого в квітні нинішнього року. Масовий кросовер отримав класичні двері і дзеркала заднього виду, менш екстремальні пороги і передній бампер, однак зберіг загальну концепцію з «паряться» дахом і V-подібної гратами радіатора.

За твердженнями китайської преси, крос Venucia стане первістком модульної архітектури, на якій будуть побудовані інші моделі марки. Передбачається, що технічні характеристики крос запозичить у альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi: в тому числі новинку оснастять «турбочетвіркою» на 1,5 літра Mitsubishi продуктивністю 140 к.с.

Згідно з чутками, спільно з бензиновим мотором працюватиме стартер-генератор на 48 вольт. Про тип приводу кросу поки інформації немає.

Кросовер Venucia повинен дебютувати до кінця тижня. Місцева прес очікує, що новинка буде коштувати стільки ж, як і більший крос-купе Venucia T90, який базується на платформі старого Qashqai + 2.

На китайському ринку вартість T90 починається від 119 000 юанів (приблизно 500 000 гривень). Експортувати моделі Venucia альянс Nissan-Dongfeng поки не збирається.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!