У мережі опублікували фото купе-кроссовера Honda Avancier

0
234
Корпорація Honda займається підготовкою до дебюту купеобразного кросовера Avancier. Знімки новинки недавно з’явилися на веб-порталі міністерства промисловості Китаю.
Судячи з фотографій, крос 2020 модельного року обзавівся цілою низкою косметичних поліпшень і збільшеним комплектом опцій. Модернізована Honda Avancier отримала змінену світлодіодну оптику, іншу решітку радіатора і інші бампери.
За розмірами Avancier аналогічний з Toyota Highlander: модель має довжину в 4858 мм, ширину 1942 мм, висоту в 1670 мм, а розмір колісної бази становить 2820 мм. 

Оновлений крос-купе оснастили турбодвигунами на 1,5 і 2,0 літра продуктивністю 193 і 272 к.с. відповідно. Разом з першим мотором працює варіатор CVT, а з другим – 9-ступінчаста автоматична трансмісія. Привід доступний передній або повний.

Новий Avancier комплектується інтелектуальною системою автоматичного екстреного гальмування і адаптивним круїз-контролем з режимом руху в пробках. До того ж всі варіації моделі обзавелися більш якісними матеріалами обробки, в тому числі натуральною шкірою і алькантарою.
Під флагманської версії модель також має камери кругового відеоогляди, шкіряний інтер’єр, електропривод дверей багажного відділення, скляний дах і багато іншого. 

Новинка повинна дебютувати 22 листопада на автошоу в Гуанчжоу. При цьому в даний час вартість нової моделі залишається невідомою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.