У мережі опублікували фото купе-кроссовера Honda Avancier

0
236
Корпорація Honda займається підготовкою до дебюту купеобразного кросовера Avancier. Знімки новинки недавно з’явилися на веб-порталі міністерства промисловості Китаю.
Судячи з фотографій, крос 2020 модельного року обзавівся цілою низкою косметичних поліпшень і збільшеним комплектом опцій. Модернізована Honda Avancier отримала змінену світлодіодну оптику, іншу решітку радіатора і інші бампери.
За розмірами Avancier аналогічний з Toyota Highlander: модель має довжину в 4858 мм, ширину 1942 мм, висоту в 1670 мм, а розмір колісної бази становить 2820 мм. 

Оновлений крос-купе оснастили турбодвигунами на 1,5 і 2,0 літра продуктивністю 193 і 272 к.с. відповідно. Разом з першим мотором працює варіатор CVT, а з другим – 9-ступінчаста автоматична трансмісія. Привід доступний передній або повний.

Новий Avancier комплектується інтелектуальною системою автоматичного екстреного гальмування і адаптивним круїз-контролем з режимом руху в пробках. До того ж всі варіації моделі обзавелися більш якісними матеріалами обробки, в тому числі натуральною шкірою і алькантарою.
Під флагманської версії модель також має камери кругового відеоогляди, шкіряний інтер’єр, електропривод дверей багажного відділення, скляний дах і багато іншого. 

Новинка повинна дебютувати 22 листопада на автошоу в Гуанчжоу. При цьому в даний час вартість нової моделі залишається невідомою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!