Acura представить унікальну версію кросовера MDX на автосалоні в Лос-Анджелесі (фото)

Всі екземпляри цієї новинки виготовляються повністю вручну. Всього ж буде зібрано 330 одиниць моделі, ціна на кожну складе біля 1 500 000 гривень.

0
293

Пару годин тому, японський автовиробник – компанія Acura, представила свій середньорозмірний кросовер MDX в ексклюзивному виконанні PMC Edition. Як повідомляють представники компанії, всього буде випущено тільки 330 екземплярів авто, які будуть збиратися повністю вручну на тому ж заводі, з конвеєрів якого сходять суперкари Acura NSX. 

Вже навесні наступного року, кожен бажаючий зможе придбати кросовер MDX, який виготовлений вручну тими ж майстрами, які збирають і легендарний японський суперкар. Ціна на середньорозмірний Acura MDX PMC Edition складе близько 60 000.

MDX PMC отримає ексклюзивний колір кузова Valencia Red Pearl, що і суперкар NSX. Під капотом кросовера MDX PMC Edition знаходиться 3,5-літровий двигун V6 з безпосереднім уприскуванням палива, який видає 290 кінських сил. В якості трансмісії запропонована 9-ступінчаста автоматична коробка передач і система повного приводу Acura з векторним керуванням крутним моментом.

Acura MDX PMC Edition отримує всі можливі функції, доступні для цієї моделі. Завдяки додатковому «пакету» A-Spec, машина має більш агресивний зовнішній вигляд, а також підвіску з спортивними настройками. Машина також отримала велику кількість самих передових систем безпеки і допомоги водієві, що тільки є в розпорядженні компанії Acura.

Кросовери MDX PMC Edition пройдуть суворий контроль якості, що і суперкар NSX. До дилерам, готові і перевірені машини відправляються дилерам Acura в спеціальному автомобільному чохлі, призначеному для забезпечення безпеки фарби при транспортуванні машини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!