Ferrari розповіла про свої плани на наступний рік

0
226
В рамках свого недавнього інтерв’ю, комерційний директор італійського Ferrari Енріко Галліера сказав, що в 2020 році, компанія планує зосередиться саме на продажу своїх нових моделей, які представлені були в 2019.
Треба сказати, що для Ferrari, цей рік є дуже і дуже вдалим. Італійський виробник суперкарів не тільки представив п’ять нових моделей, а й презентував кілька спеціальних версій для вже наявних моделей. Проте, в той час як план італійського бренду по випуску 15 нових моделей протягом найближчих п’яти років перебуває в стадії розробки, 2020 рік «більш спокійним». 

В інтерв’ю Рубіжне виданню Autocar, комерційний директор Ferrari Енріко Галліера сказав, що в 2020 році, компанія зосередиться саме на продажу своїх нових моделей.
Пан Галліера сказав, що деякі з нових моделей Ferrari представлені в нових для компанії сегментах. Ferrari буде «зосереджена на створенні успіху тих моделей, які ми представили в 2019 році. Це зовсім не означає, що ми не покажемо зовсім нові моделі Ferrari в наступному році ».

 Нагадаємо, що у вересні Ferrari представила два кабріолета – F8 Spider і 812 GTS. Пару днів назад нам показали суперкар Roma (на фото), що володіє мінімалістичним дизайном, який нагадує такі моделі, як Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso і Ferrari 250 GT 2 + 2. Ferrari представить ще 10 моделей, включаючи свій перший кросовер під назвою Purosangue – презентація очікується до кінця 2022 року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!