Audi представила новий седан S8 (фото)

0
363

Німецька компанія Audi обновила свій флагманський седан в «зарядженій» версії S8.

Оновлений седан отримав 4-літровий бітурбо-двигун V8 з гібридною технологією. Його потужність становить 571 к.с. при максимальному моменті, що крутить 800 Нм. У парі з силовим агрегатом працює 8-діапазонна АКПП і система повного приводу.

Максимальна швидкість автомобіля обмежена електронікою на позначці 250 км/год, а для розгону до «сотні» займає всього 3,8 секунди.

М’яка гібридна технологія, якою оснащений «заряджений» седан Audi S8, включає в себе 48-вольтовий стартер-генератор і літій-іонний акумулятор. Дана система дає можливість їхати на невисокій швидкості виключно на електричній тязі і економити до 0,8 літра палива на 100 км шляху.

Оновлений седан Audi S8 відрізняється від стандартної моделі модернізованими бамперами, глянцевими накладками на зовнішніх дзеркалах і порогах, 21-дюймовими дисками з іншим малюнком і двома овальними патрубками вихлопної системи. У салоні автомобіля можна знайти акценти з матового алюмінію і вуглеволокна, крісла з розвиненою бічною підтримкою, вентиляцією і підігрівом.

Також «зарядженій» новинці буде доступна активна пневмопідвіска, яка працює в парі з фронтальною камерою. Електроніка може відстежувати нерівності дороги, після чого вона змінює положення кожного з коліс завдяки електроприводу. Крім цього, в оснащенні оновленого Audi S8 буде перебувати 38 різних електронних асистентів, інтелектуальний круїз-контроль і будуть доступні п’ять режимів їзди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!