Chery розсекретила дизайн топового кросовера Exeed VX

0
504
Китайська марка Chery розповсюдила офіційні рендерні зображення кросовера Exeed VX. Новинка повинна дебютувати на автошоу в Гуанчжоу 22 листопада. 
Слід згадати, що бренд Exeed входить в китайський концерн Chery. В даний момент модельний ряд люксової марки представлений двома кросами: TX, який також пропонується в подовженою варіації TXL, і компактним LX. Скоро на ринку з’явиться ще один кроссовер – VX, який позиціонується як флагман марки.
Exeed VX дебютує в якості концепту, в той же час серійна варіація майже нічим не буде відрізнятися, крім того, що обзаведеться звичайними дверними ручками замість прихованих. До такого висновку можна прийти, ознайомившись з «живими» фотографіями і головними характеристиками моделі.

За своїми габаритами флагман Exeed близький до Volkswagen Teramont. Напевно, в його основу ляже платформа Chery M3X. Інтер’єр новинки оформлений з відсиланням на Exeed LX: тут з’явиться аналогічна передня панель, дисплей інформаційно-розважального комплексу, об’єднаний з віртуальної «приборки», а центральну консоль прикрасить третій екран. Exeed VX буде пропонуватися в 7-місцевому виконанні, тоді як інші моделі марки доступні тільки з 5-місцевими салонами.

Кросовер має бути оснащений турбодвигуном на 1,6 літра сімейства Acteco третьої генерації продуктивністю 197 к.с. і обертовим моментом 290 Нм. Мотор буде функціонувати в зв’язці з 7-діапазонним «роботом» Getrag з двома зчепленнями і, швидше за все, повнопривідною системою.
В даний час невідомо, коли почнуться продажі новинки і скільки вона буде коштувати, але передбачається, що в Китаї 3-рядний крос з’явиться в 2020 році. Очевидно, що VX стане найдорожчим кросовером марки Exeed.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!