Глава підрозділу BMW M особисто представив новий M8 Gran Coupe (F93)

0
434
На офіційному «ютуб» каналі спортивного підрозділу баварців з’явився відеоролик, на якому Маркус Флаш показує новий M8 Gran Coupe, а також кабріолет і купе.
Генеральний директор BMW M Маркус Флаш представив абсолютно новий M8 Gran Coupe (F93). Тепер лінійка елітних моделей BMW завершена. В рамках 4-х хвилинного відео Маркус розповідає про всю модельній лінійці M8, і показує останній «шедевр» власного підрозділу.
Першим виявилося купе M8 Competition Coupe (F92) в унікальному кольорі BMW Individual Malachite Green. Потім був продемонстрований кабріолет M8 Competition Convertible (F91) з кольором кузова BMW Individual Frozen Silver. І звичайно ж, «зіркою» відео став M8 Competition Gran Coupe в кольорі BMW Individual Ametrin.

Ключовий елемент екстер’єру – вид бічного профілю, культовий злам Хофмайстера, переосмислений у дусі часу. Інтер’єр моделі виконаний в елегантному стилі з обробкою з преміальної шкіри BMW Individual Silverstone сірого кольору.

В якості силового агрегату використовується 4,4-літровий бітурбований двигун V8, здатний розвивати до 600 кінських сил. У версії Competition потужність збільшиться до 625 «коней». У парі з ним працює автоматична трансмісія на вісім ступенів і фірмова система повного приводу.

У продажу BMW M8 Gran Coupe (F93) з’явиться не раніше весни 2020 року. Тоді ж буде озвучений офіційний прайс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!