Maserati продемонструє новий спорткар в травні наступного року: що відомо

0
534
Maserati тільки недавно завершила виробництво GranTurismo і GranCabrio, однак корпорація підтвердила, що новий «супер спортивний автомобіль» вийде в наступному році.
Зараз нам стало відомо більше про моделі, оскільки виробник розповсюдив рекламний ролик, в якому говориться, презентація машини відбудеться в травні.
Хоча у відеоролику не демонструється авто, відео забезпечує звукову підтримку револьверного мотора моделі. Це не говорить нам багато про спортивну машину, проте підтверджує, що модель отримає бензиновий силовий агрегат. Це важливо підкреслити, оскільки майбутня модель буде першим Maserati, який запропонують з електричною трансмісією. 

Корпорація не дуже багато говорила про машину, проте раніше вона іменувалася як Alfieri, поки Maserati не прийняла рішення відмовитися від даного найменування і почати називати її «абсолютно новим спорткаром». Варто згадати, що в 2018-му відбулася презентація моделі, яка буде базуватися на алюмінієвій платформі з космічним каркасом і володіти гібридною силовою установкою з електричної повнопривідною системою.

У той період компанія відзначила, що модель зможе прискорюватися до першої «сотні» приблизно за 2 секунди, а її максимальна швидкість складе 300 км / год.

 При цьому в останній дорожній карті Maserati не вказуються гібриди з модулями – лише електрокари з акумулятором. У той же час Alfieri EV згадувався в минулому продуктовому плані, і марка розповіла, що авто буде оснащено трьома електромоторами, системою повного приводу і АКБ на 800 В. Крім цього автовиробник пообіцяв, що машина буде володіти великою дальністю і високою продуктивністю.

Хоча залишається безліч питань, остання дорожня карта Maserati продемонструвала, що в 2020 році відбудеться дебют абсолютно нового спорткара, а в 2021-му вийде конвертований варіант.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!