Ferrari представила повністю нову 600-сильну модель Roma

Нове спортивне і розкішне купе офіційно представлено. Модель Roma, по суті, є переробленим родстером Portofino з власним дизайном і жорстким дахом.

0
265

Ferrari, як і обіцяла, тільки що представила нове купе Roma. Як описують представники італійського бренду свою модель – це купе з формулою «2 +», і з «витонченими пропорціями і непідвладним часу дизайном». Крім того, автомобіль отримає «безпрецедентну продуктивність і керованість».

В якості силового агрегату використовується оновлена версія 3,9-літрового турбомотора V8, здатного розвивати більш 600 кінських сил і 591 Нм крутного моменту. У парі з ним працюватиме автоматична трансмісія на вісім ступенів, представлена на моделі SF90 Stradale. Це дозволить розганятися до «сотні» за 3,4 секунди, а максимальна швидкість складе 320 км / год.

Габарити досить усереднені: довжина – 4 656 мм, ширина – 1 974 мм, при колісній базі в 2 670 мм. Маса становить всього 1 472 кг. Хоча компанія як і раніше не розповіла, що вона мала на увазі під формулюванням «2+». Можливо, Ferrari Roma отримає в якості опції мініатюрний задній диван або лаву.

Судячи з фотографій і опису моделі від самої компанії, вони орієнтують цю модель в якості практичного повсякденного автомобіля. Хоча класичний італійський характер і відмінна керованість залишаться при ньому.

Більш детальна інформація, а також цінник, комплектації і список додаткових опцій можуть бути розкриті вже завтра, 14 листопада 2019 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!